Nieuw op Hivos Online

EuroPROFEM - The European Men Profeminist Network http://www.europrofem.org 

 

Précédente ] Accueil ] Remonter ] Suivante ]


The Netherlands

 

Nieuw op Hivos Online

http://www.hivos.nl 

Een samenvatting van het jaarverslag 1998 van de stichting Hivos. Voor wie meer wil weten is er de mogelijkheid om online het complete jaarverslag op te vragen (met gratis toezending per post). Over een maand verschijnt ook een apart jaaroverzicht van het Hivos Cultuur Fonds. Geinteresseerden kunnen nu al een exemplaar reserveren.

VACATURE Hivos zoekt met spoed een directie-assistent (voor 36 uur per week). Reacties tot 31 juli.

HIVOS MAGAZINE JUNI-EDITIE

In de online-editie zijn artikelen te lezen over het Asian Film Centre in Sri Lanka en over de nieuwe situatie waarin de onafhankelijke vakbonden in Indonesie terecht gekomen zijn.

ZIMBABWE INTERNATIONAL BOOKFAIR

De Zimbabwe International Bookfair Trust, ZIBF, een partner van Hivos die in december 1997 nog de hoofdprijs van het Prins Claus Fonds won, organiseert ook dit jaar weer de Zimbabwe Bookfair. Dit is de grootste jaarlijkse beurs voor Afrikaanse literatuur en een ontmoetingsplaats voor schrijvers, uitgevers en vertalers. ZIBF levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de literaire, culturele en sociale ontwikkeling van het continent. De beurs vindt plaat van 31 juli tot 7 juli in Harare.

SAMENWERKING HIVOS EN SAD-SCHORERSTICHTING

Op 24 juni ondertekenden Hivos en de Nederlandse SAD-Schorerstichting een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar. De SAD-Schorerstichting is in Nederland het landelijk expertisecentrum op het terrein van preventie en specifieke hulpverlening aan homoseksuele mannen en vrouwen. Een van de eerste gezamenlijke activiteiten van Hivos en de SAD-Schorerstichting is een buddy-trainingsproject in Peru.

 

 


Précédente ] Accueil ] Remonter ] Suivante ]